VENDA D’ENTRECOT DE LLOM ALT ARGENTÍ A TOTA ESPANYA

Benvinguts

Som una empresa espanyola especialitzada únicament en la importació i venda a Espanya de carn premium d’Argentina, llom alt o bife de xoriço, de la més alta qualitat.
Venem carn premium d’Argentina tant a particulars com a comerços d’hostaleria, restauració i negocis gourmet.

FACI LA COMANDA AQUÍ

  • El preu del llom alt argentí és de 25€/kg (IVA inclòs). Preu per a particulars.

  • Per a compres particulars el producte es lliura en envasos de peces de 2 quilos de carn, importats des d’Argentina, envasats al buit en origen i amb el seu certificat de traçabilitat

  • Per a hostaleria i restauració es lliura en caixes de 20 Kgs de llom alt argentí, també conegut com bife de xoriço o entrecot. Carn argentina de la més alta qualitat

 Li convidem a recórrer les diferents seccions de la web per conèixer amb més detall el nostre producte.

A los Bifes és una empresa espanyola especialitzada únicament en la importació de carn premium d’Argentina, llom alt o bife de xoriço, de la més alta qualitat.

Venem només a talls seleccionats procedents de vedells criats exclusivament a past des del seu deslletament i que mai han estat alimentats amb cereal o amb anabòlics. Sempre han menjat pastures toves i begut aigua dolça.

El llom alt és la carn més apreciada del món pel seu gust exquisit. Ara vostè pot comprar llom alt online amb tots els controls sanitaris i certificats de traçabilitat que li asseguren un producte d’alta qualitat, únic, exclusiu i deliciós.

Es realitzen lliuraments de llom alt argentí a domicili en tota Espanya de -0° de temperatura en 48 hores, un cop realitzada la comanda (dos dies laborables).

LLIURAMENT A PARTICULARS
PECES DE 2 KG ENVASADES AL BUIT EN ORIGEN I CONSERVADA EN FRED
LLIURAMENT A RESTAURANTS, HOTELS I NEGOCIS GOURMET EN CAIXES DE 20 KGS, AMB EL SEU RESPECTIU CERTIFICAT DE TRAÇABILITAT
ENVIAMENT DIARI DE DILLUNS A DIVENDRES A TEMPERATURA CONTROLADA A TOTA ESPANYAExcepte Canàries, Formentera, Ceuta i Melilla
LES PECES ESTAN ENVASADES AL BUIT EN ORIGEN I CONSERVEN EL SEU CERTIFICAT DE TRAÇABILITAT FINS Al SEU LLIURAMENT AL CLIENT

El nostre llom alt o entrecot, és un producte únic i exclusiu que no va ser obert, ni manipulat, ni s’ha interromput la cadena de traçabilitat o la cadena de fred des del seu origen.